Bold V4.6.0.221

celik

Download Details Software Name: BlackBerry Handheld Software v4.6.0.373 (EastAsia) File Name: 9000jEastAsia_PBr4.6.0_rel373_PL4.0.0.186_A4.6.0.221_Orange_UK.exe Download Size: 97.247 MB Language: English Published Date: 02/17/2009

Software For BlackBerry® Bold (TM) 9000 smartphone

BlackBerry Handheld Software v4.6.0.373 (Multilanguage)
Package Version: 4.6.0.373
Consisting of:

  • Applications: 4.6.0.221
  • Software Platform: 4.0.0.186
  • File name: 9000M_PBr4.6.0_rel373_PL4.0.0.186_A4.6.0.221_Orange_UK.exe
  • File size: 95.83MB

Note: The Software Platform and Applications version numbers can be found under Options-About screen on the handheld.

Happy To Help

Advertisements

  1. great domain name for blog like this)))
    ————————
    signature: http://pedeno.ru/

  2. yo, great name for site)))
    ————————
    sponsor: http://werato.ru/

  3. now in my rss reader)))
    ————————
    ad: http://joneri.ru/

  4. cool sitename man)))
    ————————
    internet signature: http://auto-car-loan.xetisa.ru/

  5. herman

    Minta bantuan,

    Saya pengguna blackberry bold. OS yang saya guna 4.6.190

    Saya mahu tanya, berapa lama waktu charge bateri buat bold?

    Kerna, untuk bold saya memerlukan hampir 3jam untuk full charge.

    Adakah itu normal?

  6. Sukarni

    barapa jam untuk charge bateri blackberry bold?

    minta bantuan bos.
    makasih.

  7. Hamka

    saya punyai blackberry bold dari maxis.
    terdapat banyak masalah antaranya;

    -device panas
    -auto off
    -dan charge terlalu lama.

    bagaimana untuk menyelesaikana masalah saya?

    wajarkah untuk saya replacement?

  8. jonsen

    saya menggunakan BES 4.1.1.10 (saya tau version ni agak ketinggalan dah. cuma belum berhati kering untuk update)..
    saya sedang mencari cara untuk OTA backup and restore dan OTA address book sync. dalam dok cari tu saya jumpa
    dalam PIM Sync Properties ada Wireless Synchronization Enable= True dan Automatic Wireless Backup Enable= True. saya nak tau macam mana nak buat backup device dan OTA Address book sync guna BES server ni. saya tak jumpa apa2 option. cuma jumpa properties set to True sahaja. harap dapat membantu. TQ

  9. lina

    mohon bantuannya..
    apa versi bold saya 4.6.0.210 (356) masih lama?dan menyebabkan batrai cepat drop?tq




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: